Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

De siste 10 oppskriftene/innleggene ligger på forsiden. Alle oppskriftene finnes i den alfabetiske listen til høyre. De mest besøkte oppskriftene er i en liste helt nederst.

Gjennomførte selskaper

Vi har hatt mange gjester og her har jeg samlet mange av menyene og en del bilder. Det er lenker til deta aller meste av oppskrifter. Det er først de siste årene at jeg systematisk har tatt bilder av mat og borddekking, så det er lite bilder og bildekvaliteten er svært dårlig fra de første årene. Det ser ut til at det er i julen vi har samlet flest gjester, det er iallefall da det er blitt tatt flest bilder. 

20242023
Middag 15.juli
2022
Bryllup 6.august
Romjulsmiddag 2.01.23

2021
Junimiddag
St.Hans 
Junigjester
Bryllup 7.august
80 års dag
Septembergjester
50 årsdag
70 års dag
2020
2.juledag
2011
Middag februar 
Middag juni
Middag juli
Middag 12.desember
Lunsj 15.desember
Julebord 2.juledag
Julebord 4.juledag
Lunsj 5.juledag