Det er alltid hyggelig å dekke til flere enn to. Og nyttårsaften inviterte vi gjester til det andre tillatte selskapet julen 2020.
Selv det fortsatt står nisser i vinduskarmen så synes jeg det passer å markere inngangen til en nytt år med sølv og gull.
Jeg bruker alltid dekketallerkener, derfor er det ikke noe synlig servise på bordet.
På menyen sto Stekt laks med agurk og rømmesaus. I rømmen har jeg bare litt salt og pepper. Det synes jeg gir tilstrekkelig smak. Jeg gjør det samme med agurken - bare har på litt salt og pepper etter at den er høvlet.
Til hovedrett var det kalkunfilet med appelsinsaus. Det er en veldig god kombinasjon. Dessuten smørstekte poteter og woket brokkoli.
Til dessert var det en svært mislykket karamellpudding. Jeg har etterpå tenkt hvor mange ganger jeg har laget store porsjoner med karamellpudding og tatt som et selvfølge at den ville bli stiv.
Til dessert var det en svært mislykket karamellpudding. Jeg har etterpå tenkt hvor mange ganger jeg har laget store porsjoner med karamellpudding og tatt som et selvfølge at den ville bli stiv.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar