Forberedelser
April - mai |
Støvsuge loft, låve og vognskjul vaske vinduer i huset |
1.juni |
Bake kaker |
|
Bake
rundstykker ca 200 Steke røkt svinekam og skinkestek til pålegg. |
9.-11-juni |
Vaske og
pakke servise*: Middag
fredag Lunsj
lørdag Middag
lørdag Serveringsfat kakefat |
12.juni |
Kjøre servise
på låven og under låvebrua Re opp senger Veske dekketallerkner |
13.juni |
Steke
karbonader Hage |
14.juni |
Bake
glutenfri rundstykker Bake
parmesanstenger |
15.juni |
Dekke bordet
på låven legge på plast Vaske terrasse bryggerhus |
16.juni |
Bake mer
kaker: sjokoladekake, snickerskake, peanøttkake |
17.juni |
Vaske kjøkken |
18.juni |
Skure
kjøkkengulv |
19.juni |
Rengjøring av
hus |
20.juni |
Lage isblokker |
21.juni |
Ordne under låvebrua (støvsuge, bord, stoler) Ta opp ribbe fra fryser Ordne strømkabel på låven. |
22.juni |
Klippe plenen Re de siste sengene Hagemøbler Innkjøp Lage bringebæris Koke ribbe |
23.juni |
Dekke bordet under låvebrua Lage sjokoladefromasj kjøre bort kaker lage vaffelrøre Lage salater Steke ribbe Ta imot gjester Sette poteter i stekeovn kl 18.00 Sette ribbe i stekeovn kl 18.30 Spise middag kl 19.00 Sette brukt servise i kasser og kjøre i kjeller Ta rundstykker, syltetøy, pålegg, saft ut av frys |
Middag fredag 20 flate 20 rødvin 20 vann 20 kniv og gaffel 20 kaffekrus | |
Lunsj lørdag 40 asjetter 40 kniv 30 krus 40 glass servietter | Middag lørdag 40 champagneglass 40 flate 40 rødvin 40 vann 40 kniv og gaffel 40 dessert skje 40 dessertskåler 40 asjetter 30 kaffekrus 40 dekketallerken duker servietter |
10 kg ribbe 12 kg kjøttdeig Spekeskinke Spekepølse |
Toalettpapir Håndsåpe Tøyvaskmiddel Skyllemiddel Plaster Branngel Aluminiumsfolie Toalettpapir tørkeruller servietter batterilys |
risis isbiter 11 rødvin |
46 egg 2 kg melkefri melange 2 l risdrikk 1 kg smør 200 g kremost naturell 4 creme fraiche 6 lettmajones 3 pk bremyk 2 blå melange 3 lettrømme 10 l melk 10 l appelsinjuice 1,5 l kremfløte 4 kremost 4 |
3 kg melis Bakepulver Sukker 350 g peanøtter 200 g glutenfri ritz Melkesjokolade Glutenfri sjokolade Olje Natron 500 g mandler 300 g mørk kokesjokolade 1 p glutenfri kakemiks 1 p Mølleren fin 1 pk rosiner Brunt sukker Japansk soyasaus 2 flytende honning 1 ketchup 1 fl glutenfri soyasaus 4 kg sukker 3 pk tørrgjær 1 kg melange bakepulver vaniljesukker 8 kg hvetemel grovt mel te kaffe |
2 kg gulrot 8 brokkoli 3 eple 16 rødløk 6 gule løk 1 kg hodekål 1 sitron Agurk Tomater 2 mango 4 avokado Ruccula Hjertesalat chrispisalat 1 lime 300 g fersk ingefær 1 hvitløk poteter 1 bunt vårløk 2 potter basilikum 1 kg paprika |
Fra frys: 5 l rød saft, skinkestek, røkt svinekam, rundstykker og tebirkes
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar