Vi hadde valgt kjøttkaker i brun saus. Det er noe som alle liker uansett alder. I vår familie må det lages to varianter. Den vanlige med melk og egg, og med hvetemel i sausen, og en helt uten melk, egg og hvetemel.
Som tilbehør: gulrøtter, blomkål, ertestuing og poteter. Tyttebærsyltetøy, ripsgele
Med bare den aller nærmeste familie tilstede gjorde vi serveringen enkel. På kjøkkenet - rett fra kjelene, som er store. Kakebordet er derimot mer imponerende. Marsipankake, nøttekake med sjokolade, kransekake og rullekake som alt var både laktosefritt og glutenfritt. Sjokoladekake som var melkefri. Dessuten bringebær, jordbær og is.
Innkjøp
|
|
|
|
|
|
Fra eget lager: 5 l ripssaft, tyttebærsyltetøy, ripsgele
råvarer til kaker i tillegg
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar