Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

De siste 10 oppskriftene/innleggene ligger på forsiden. Alle oppskriftene finnes i den alfabetiske listen til høyre. De mest besøkte oppskriftene er i en liste helt nederst.

75 års dag september 2018

Vi lar ikke en 75 årsdag gå upåaktet hen, så vi inviterte bursdagsbarnet og noen gjester til en liten feiring.

Bordet var dekket med en bomullsduk i "mørk lakserosa". Det passet godt til burdunder lys, servietter og roser.




På menyen sto:

Kjøttrull med bacon, rosenkål
jordskokkpure, fløtesaus med sopp, fritert jordskokk, potetterte, bakt tomat

Til dessert hadde vi: pærer med mintsjokolade og vaniljeis

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar