Det var en ære å ønske min mors klassekamerater velkommen til 80 års jubileum etter første skoledag i 1945.
Jeg fant mange nok fine blomster fra Hortensia Annabelle i hagen til bordet.
Innkjøp
1600 g kjøttdeig 400 g Varmrøkt laks |
2 kg poteter 1 mango 1,5 kg cherrytomater 1,5 kg løk 1 pk ruccula 1 pk romano mix 1 isbergsalat 2 små avokado 2 spisspaprika 2 vårløk 1 potte basilikum |
1 boks grønnsaksbuljong 2 pk timian 1 fl rapsolje |
2 lettrømme 2 salatost 2 pk lettmajones smør |
3 l eplemost
|
Servietter tebirkes og glutenfri briks 200 g Skinkestek |
Arbeidsplan
Noen dager før:
Dekke bordet
Bake kaker
Dagen før:
steke karbonader
steke løk
Selve dagen:
- Lage salatsaus
- snitte salat, paprika, agurk
- skylle tomater
- fetaost i skål
- dele poteter
- anrette kjøtt og fisk og sette i kjøleskap
- vann i flasker og eplemost i karaffel i kjøleskap
- kl 12.00: sette poteter i stekeovn
- kl 12.30: varme karbonader i stekeovn
- kl.13.00: gjestene kommer
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar