Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

De siste 10 oppskriftene/innleggene ligger på forsiden. Alle oppskriftene finnes i den alfabetiske listen til høyre. De mest besøkte oppskriftene er i en liste helt nederst.

Pære med after eight

Hermetiske pærer
Vaniljeis
AfterEight sjokolade


Legg 1/2 pære til hver i en ildfast form.
Hell over litt av sukkerlaken,
Legg 1 after eight sjokolade på hver pære.




Varmes i stekeovn ved 200 grader til sjokoladen og minten begynner å smelte og pærene er blitt varme.

Anrett sammen med 1 kule vaniljeis. Pynt gjerne med basilikum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar