400 g kjøttdeig
200 g bacon/8 skiver
1/2 ts salr
1 ts pepper
75 - 100 g ost
3 ss frisk oregano el.2 ts tørket
1 ark bakepapir
Elt kjøttdeigen med salt og pepper.
Riv osten.
Legg bakepapirene med god overlapp på benken.
Legg baconskivene halvveis over hverandre. Klem kjøttdeigen ut på bakepapiret og ca 3 cm oppå kjøttdeigen.
Legg på den revne osten. Det ser veldig mye ut, men det det bør være raust med ost.
Legg oregano oppå osten.
Brett kjøttdeigen inn over osten, og rull sammen.
Stek ved 180 grader i ca 40 minutter.
La kjøttrullen hvile litt før den skjæres i skiver.
Stek ved 18 grader i ca 40 minutter sier du, men den blir jo ikke brun :) :) :) . Spennende oppskrift, tester den i dag, har akkurat satt den i ovnen. Bruker karbonade deig. Takk for oppskriften, sluttresultatet ser uimotståelig godt ut
SvarSlettDet var dessverre en 0 som manglet i oppskriften. Riktig temperatur er 180 grader.
Slett