10 porsjoner
2 plater med kokesjokolade à 100 g
200 g margarin/smør
2 dl sukker
2 egg
2 egg
4 eggehvitter
3 dl hvetemel
Smelt sjokolade og margarin. Tilsett sukker. Rør godt så sukkeret smelter litt.
Tilsett egg og hvitter, bare en om gangen. Visp godt.
Ha i mel. Rør godt. Røra må ikke være for tykk - den skal helles i formene.
Ha i mel. Rør godt. Røra må ikke være for tykk - den skal helles i formene.
Stekes på 180 grader, midt i ovnen i ca 10 min. Når du ser at det sprekker på toppen er de ferdige.
La de hvile litt på rist. Da er det enkelt å løsne papirforma. Server med litt is eller noe annet godt. De skal være flytende inni.
Oppskriften fant jeg på Villa von Krogh. Jeg valgte den blant mange andre fordi den hadde den enkleste fremgangsmåten. Smaken er fantastisk.
Kakene må hvile noen minutter på kakerist, da løsner kakeforma lett.
La de hvile litt på rist. Da er det enkelt å løsne papirforma. Server med litt is eller noe annet godt. De skal være flytende inni.
Oppskriften fant jeg på Villa von Krogh. Jeg valgte den blant mange andre fordi den hadde den enkleste fremgangsmåten. Smaken er fantastisk.
Kakene må hvile noen minutter på kakerist, da løsner kakeforma lett.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar