Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

De siste 10 oppskriftene/innleggene ligger på forsiden. Alle oppskriftene finnes i den alfabetiske listen til høyre. De mest besøkte oppskriftene er i en liste helt nederst.

Kyllingfilet med bacon


    1 kyllingfilet /person
    2 skiver bacon/person
    1 stor skive brie/person
    litt timian (fersk eller tørket)
    salt og pepper
    smør











    Ha litt salt og pepper på hver kyllingfilet. Skjær et snitt kyllingfiletene og fyll dem brie og timian. Surr bacon rundt hver filet 


    Brun kyllingen i olje i en stekepanne
















    stek videre i ovnen på 180 grader i ca. 20 min og kjernetemperatur 68 grader. 
    1. til baconet har fått farge, kyllingen er stekt og osten har smeltet.
    jeg serverte med ovnsbakte potetbåter, salalt og rømmesaus. 



    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar