til 4:
4 kyllingfileter
salt, pepper, krydder etter eget valg
1 brokkoli
8 store sopp
4 dl fløte
1 terning hønsebuljong og 3 ss vann
kokt ris
Tørk godt av kyllingfiletene og strø på salt og pepper. Jeg synes det er godt med Tandorikrydder på kyllingfilet, men paprikapulver smaker også godt.
Stek filetene 2 minutter på hver siden så de får en god stekeskorpe.
Filetene kan etterstekes under lokk på svak varme 4 minutter på hver side.
Eller stekes i stekeovnen på 125 grader i ca 25 minutter til kjernetemperatur 68 grader.
Mens filtene steker:
Kok ris.
Skjær soppen i skiver og brun den i litt margarin.
Skjær brokkoli i buketter og tilsett i stekepanna. Ha på lokk. Da vil brokkoli fort bli varm og mør.
Rør buljongpulver ut i 2-3 ss kokende vann.Hell det i panna.
Tilsett fløte og la den koke opp. Legg filetene i rett før servering
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar