Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

De siste 10 oppskriftene/innleggene ligger på forsiden. Alle oppskriftene finnes i den alfabetiske listen til høyre. De mest besøkte oppskriftene er i en liste helt nederst.

Jubileum juli 2013

34 personer til bords

Velkomst- fingermat
Parmesanstenger og dipp
Minigulrøtter, slangeagurk
Jordbær
 - eplemost
 Buffet:

Chilimarinerte scampi
Varmrøkt laks
Kaldrøkt ørret











Karbonader
Roastbiff









Potetsalat
Kyllingsalat
Ostepai
















Rødvin: Barberana Dragon/ Blossom Hill
Alkoholfritt: Aass uten/brus


Dessert: Pannacotta



Kakebord:
Fromasjkake
 Bløtkake med jordbær
 Snickerskake
 Nøttekake med sjokolade
Ostekake fra New York












Borddekking:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar