Til bryllupet på gården i juni 2012 lagde vi minipaier til buffeten gjestene fikk da de kom.
Formene er kjøpt på ICA i Sverige. ClasOhlson har noen lave papirformer som også fungerer bra.
Denne porsjonen blir 125 stk
1 kg margarin
20 dl hvetemel
30 ss vann
Fyll:
1 kg bacon eller røkt svinekam
20 egg
1 l fløte
2 store purre
20 dl revet ost
Normalt skal iskald margarin smuldres i hvetemelet. Jeg har margarin i en glassbolle og setter i mikrobølgeovnen slik at margarinen får majoneskonsistens. Så røres hvetemelet inn. Og vannet.
Trykk deig ut i formene som til sandkaker.
Forstekes i 4-5 min.
Skjær bacon eller røkt svinekam i små terninger. Bacon må freses i stekepanne.
Finsnitt purre
Fyll formene med :
knapt 1 ss kjøtt
knapt 1 ss purre
1 ss revet ost
fyll på med fløteblandingen
Stekes ved 200 grader i 15-20 min.
Velkommen
Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.
Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.
I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.
Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.
I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.
De siste 10 oppskriftene/innleggene ligger på forsiden. Alle oppskriftene finnes i den alfabetiske listen til høyre. De mest besøkte oppskriftene er i en liste helt nederst.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar