400 g karbonadedeig eller kjøttdeig
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
2 ss vann
Elt sammen kjøttdeig, salt pepper og vann.
Legg deigen på vætet trefjøl og form en jevn pølse.
Del deigen i 4.
Form de flate og forkanta med en bred kniv.
Stekes på sterk varme i litt margarin/olje, ca. 1 minutt på hver side, skru ned til middels sterk varme og stek videre ca. 3-4 minutter på hver side, til bøffene er gjennomstekt.
På tradisjonelt dansk vis kan bøffene serveres på godt grovbrød med salat og stekt løk. Tilbehør er rødbeter, syltedeagurker og kapers.
Jeg koker ut panna med litt fløte og serverer den til. Kokte poteter eller potetmos og valgfri grønnsaker. Ferske kokte rosenkål synes vi smaker godt.
Jeg koker ut panna med litt fløte og serverer den til. Kokte poteter eller potetmos og valgfri grønnsaker. Ferske kokte rosenkål synes vi smaker godt.
Oi, dette så godt ut :) Jeg lagde elgkarbonader i dag, ble godt det og!
SvarSlett