Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

De siste 10 oppskriftene ligger på forsiden. Alle oppskriftene finnes i den alfabetiske listen til høyre. De mest besøkte oppskriftene er i en liste helt nederst.

Stekt kyllingfiletGarantert saftige kyllingfleter.
Tørk godt av kyllingfiletene og strø på salt og pepper. Jeg synes det er godt med Tandorikrydder på kyllingfilet, men paprikapulver smaker også godt.


Stek filetene 2 minutter på hver siden så de får en god stekeskorpe.
Filetene kan etterstekes under lokk på svak varme 4 minutter på hver side. Eller stekes i stekeovnen på 125 grader i ca 25 minutter til kjernetemperatur 68 grader.

 Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar