Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

De siste 10 oppskriftene/innleggene ligger på forsiden. Alle oppskriftene finnes i den alfabetiske listen til høyre. De mest besøkte oppskriftene er i en liste helt nederst.

Konfirmasjon 13.mai

Det var hektisk her i mai, men belønningen er mange timer med mange hender i arbeid

Buffeten denne gang besto av:
salatbar 
røkt svinekam
skinkestek og rødløkskompott
roastbiff av mørbrad
miniburgere
ostepai
lefseruller
varmrøkt laks
kjøttboller og tomatsaus
dadler med bacon
ribbe med honningglaze
timianpoteter
foccacia
grove rundstykker


Jeg hadde ingenting med kakebordet å gjøre, bortsett fra å plassere kakene pent på benken. Jeg satte kun kakeasjettene sammen med kakene. Kaffe, te og brus sto på kjøkkenbordet. Det er enklest først å forsyne seg med kake, og deretter hente kopp eller glass med drikke.
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar