Til 30 glass à 2 dl:
1 melon
1/4 flaske Rose lime
3 lime
1 potte mynte
1,5 l Schweppes lemon
2,5 l sprite
Skjær av lokket og grav ut fruktkjøttet.
Fruktkjøttet kjøres i foodprosessor. (Det blir ca 2 l )
Legg fruktkjøttet i et stor bolle eller bøtte og bland inn Rose lime og saften av 10 lime.
Dette kan gjøres dagen før selskapet, og settes kaldt.
Finhakk mynten og ha i.
Ha i schweppes og sprite.
Legg isbiter i glassene, og fyll på med melondrikk. Jeg synes at det en enklest å helle i glassene fra mugge. Rør godt rundt før servering slik at det blir melonkjøtt i alle glassene.
Hvis drikken skal serveres fra melonene så fylles de 3/4 full og tilsett iskald Spite like før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar