Passer godt som forrett eller som rett på tapasbord/buffet.
Til 6:
2 plater butterdeig
Rødløkskompott av 1 løk
60 g god ost
Lag rødløkskompotten
Legg butterdeigsplatene på benken slik at de tiner.
Del hver butterdeigplate i tre. Det synes jeg er være passe størrelse både på en buffet og som forrett.
Legg butterdeigsbitene på bakepapir på stekebrett.
Lag et snitt med en skarp kniv ca 1,5 cm inn fra kanten, men ikke helt gjennom.
Pensle langs kanten med litt egg.
Fordel rødløkskompotten oppå, ca 2 ss på hver.
Legg på en bit/skive med ost. Jeg brukte Eiker Mutschli fra Eiker gårdsysteri, og det ble en perfekt kombinasjon.
Kan gjøres klare i god tid.
Stekes på 215 grader i 15-20 minutter. Serveres varme eller litt avkjølt. Smaker perfekt sammen med skinkestek eller annen julemat.
Oppskriften fant jeg på på bloggen: Spis drikk lev
Til 6:
2 plater butterdeig
Rødløkskompott av 1 løk
60 g god ost
Lag rødløkskompotten
Legg butterdeigsplatene på benken slik at de tiner.
Del hver butterdeigplate i tre. Det synes jeg er være passe størrelse både på en buffet og som forrett.
Legg butterdeigsbitene på bakepapir på stekebrett.
Lag et snitt med en skarp kniv ca 1,5 cm inn fra kanten, men ikke helt gjennom.
Pensle langs kanten med litt egg.
Fordel rødløkskompotten oppå, ca 2 ss på hver.
Legg på en bit/skive med ost. Jeg brukte Eiker Mutschli fra Eiker gårdsysteri, og det ble en perfekt kombinasjon.
Kan gjøres klare i god tid.
Stekes på 215 grader i 15-20 minutter. Serveres varme eller litt avkjølt. Smaker perfekt sammen med skinkestek eller annen julemat.
Oppskriften fant jeg på på bloggen: Spis drikk lev
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar