Å møtes for å lage mat sammen kan bidra til å skape gode relasjoner blant kollegaer. Det å samles over et godt måltid er alltid vellykket, og det å ha laget maten sammen skaper ekstra stemning.
Jeg hadde forberedt pitabrød med kylling da de kom, midt i vanlig lunsjtid. Drikke til maten var to helt ulike eplemoster. Det utrolige er at til tross for at de både ser ulike ut og smaker forskjellig er de presset av samme epletype, Discovery. Eplene har blitt dyrket på to gårder ved Fiskumvannet. Alle skulle vurdere eplemostene etter utseende, lukt, smak og helhetsinntrykk.
Så var det inndeling i grupper. Den ene gruppa tok seg av borddekkingen og kunne hente bordpynt i kjelleren.
Da skulle den ene gruppa planlegge selve bordsetet (bordkort, bordplassering, taler og servering av maten).
Til forrett var det jordskokksuppe.
Til hovedrett var det eplemarinert svinefilet, ertepurè, fylt sopp, potet, stekt jordskokk og saus.
Til dessert var det Toscaepler og vaniljeis.
Til maten ble det servert to andre eplemoster: Gul Gravenstein fra Østerud gård og Rød Astrakan herfra.
Til forrett var det jordskokksuppe.
Til hovedrett var det eplemarinert svinefilet, ertepurè, fylt sopp, potet, stekt jordskokk og saus.
Til dessert var det Toscaepler og vaniljeis.
Til maten ble det servert to andre eplemoster: Gul Gravenstein fra Østerud gård og Rød Astrakan herfra.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar