Foccacia
Kyllingklubber med mangoscutneysaus
Kjøttboller i tomatsaus
Det er spanske pølser i stekepannen
Timianpoteter
Ostefat: Camembert, Berbrie og Hvit Eiker fra Eiker gårdsysteri
Asparges med parmesan
Mozarella og tomat
Kjøttpudding
Dadler med bacon
Fylt sjampinjong
Spekeskinke
Helstekt indrefilet av okse
Varmrøkt laks
Basilkumsaus
Aioli
Dessert: Hjemmelaget iskake med nøttebunn og basilikumsorbet
Arbeidsplan
På forhånd:
- Steke oksefilet
- Lage farse til kjøttpudding og legge i form
- Lage kjøttboller og tomatsaus
- Lage marinade til reker, rense reker og legge i
- Lage dessert
13.30
|
Foccacia – sette deig
|
||
14.00
|
Foccacia – bake ut
|
||
14.30
|
|||
15.00
|
Steke foccacia 1
Steke foccacia 2
Anrette spekeskinke – sette fat i
kjeller
|
Steke kjøttpudding
Kyllingklubber
|
Sopp – dekke med folie
|
15.30
|
Daddel og baconruller - steke
|
Kyllingklubber i stekeovn
Timianpoteter
|
Skjære opp varmrøkt laks og legge på
fat. Settes kaldt.
|
16:00
|
Anrette ost – sette fat i kjeller
Lage basilikumsaus
Steke timianpoteter
|
Tomat og mozarellafat
|
Snitte salat
Skjære opp melon
|
16.30
|
Skjære opp oksefilet – sett fat i
kjeller
|
||
17.00
|
Varme kjøttboller i stekeovn. Varme
tomatsaus.
|
Koke asparges – legge på fat. Strø på revet
parmesan
|
|
17.30
|
Rydde benken, hente fram alle rettene.
|
Skjære opp kjøttpudding
Skjære opp foccacia
|
Varme opp daddel og baconruller
|
18.00
|
Vi går tilbords
|
Innkjøp
Fersk:
2 kg
karbonadedeig
800 g
medisterdeig
500 g
bacon
300 g Spekeskinke
|
Tørr:
1 pk tørket timian
1 pk malt pepper
1 fl Odelia olje
(steking)
Mango chutney
oregano
hvetemel
2 pose foccacia
5 pk herm tomater i
biter
pinjekjerner
|
1x3
pk tørkerull (Unik hvit)
1
aluminiumsfolie (tykk/bred)
|
Grønnsaker:
2 gule løk
hvitløk
4 pk cherry tomater
10 store tomater
1 ruccula
1 pk
hjertesalat
1 rollo rosso
40 champinjonger
4
bunter asparges
2 bt Vårløk
1 pose sjalottløk
Krydderurter:
1 kruspersille
4 basilikum
1 mynte
1 timian
poteter 3 kg
5 store tomater
4 chiki
4 lime
2 ingefær
|
Kjøl:
1 kg melange
2 dob.pk
lettmajones
4x
12 egg
200 g parmesan
1 kg meierismør
|
Frys
Grønlandsreker
kyllingklubber
|
Frukt:
1 kurve jordbær
1 melon
|
Meieri:
2
kaffefløte
2 l
kremfløte
5 lettrømme
4 l
lettmelk
1 creme fraiche
|
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar