Arbeidsplanen og tipsene her er derfor basert på hvordan jeg burde planlagt det.
Dagen før:
- lage kjøttsaus (må kjøles raskt ned)
- lage tomatsaus (må kjøles raskt ned)
- finne fram minst/gjerne flere 4 runde fat/store fjøler som pizzaen kan legges på
- rive 2 kg ost (det er smart å legge osten i store plastposer med zip-lås.)
Samme dag:
13.00
|
Lage 2x 4dobbel deig til pizza
|
13.30
|
forhev skjære opp ananas
|
14.00
|
utbaking. Del deigen i 10
|
15.00
|
Legge på fyll
|
15.30
|
etterhev
Rydde på kjøkkenet og vaske opp |
16.00
|
Steke 4
|
16.30
|
Steke 4
|
17.00
|
Servere nystekte pizza
Varme opp de 4 første noen minutter.
Steke de siste 2 i ca 20 min. |
På mitt kjøkken har jeg lange nok benker til å lagre 10 brett med pizza under fylling og etterheving. Eventuelt må kjøkkenbord eller spisebord brukes. Jeg har flere stekebrett enn det som normalt følger stekeovnen. IKEA hadde før, nå finnes de hos ClasOhlson
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar