8 kamskjell
litt smør til steking
100 g bacon
2 dl ferskpresset appelsin-juice
2 ss soyasaus
50 g usaltet smør
2 håndfuller ruccolasalat
salt og pepper
Brun 50 gram smør i en kasserolle. Smøret skal bli gyllenbrunt og få en nøtteaktig aroma.
Hell appelsinjuicen i en liten kjele og la det koke inn til nesten sirupskonsistens.
Sil det smelta smøret gjennom en melsikt. Bland smøret, appelsinjuice og soyasaus. Så langt kan sausen lages ferdig i god tid.
Skjær bacon i små biter og fres den i en liten panne.
Varm opp sausen rett før servering. Pisk den godt med stavmikser. da vil den få en mer kremaktig konsistens.
Ha i stekt bacon. Hold sausen varm, men ikke la den koke.
La kamskjellene renne av seg på litt kjøkken papir.
Ha på salt og pepper.
Stek kamskjellene raskt i smør over sterk varme, 1 minutt på hver side er nok.
Legg litt ruccola på tallerken.
Legg kamskjellene på salaten og fordel bacon og saus over.
Sil det smelta smøret gjennom en melsikt. Bland smøret, appelsinjuice og soyasaus. Så langt kan sausen lages ferdig i god tid.
Skjær bacon i små biter og fres den i en liten panne.
Varm opp sausen rett før servering. Pisk den godt med stavmikser. da vil den få en mer kremaktig konsistens.
Ha i stekt bacon. Hold sausen varm, men ikke la den koke.
La kamskjellene renne av seg på litt kjøkken papir.
Ha på salt og pepper.
Stek kamskjellene raskt i smør over sterk varme, 1 minutt på hver side er nok.
Legg litt ruccola på tallerken.
Legg kamskjellene på salaten og fordel bacon og saus over.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar