Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

De siste 10 oppskriftene/innleggene ligger på forsiden. Alle oppskriftene finnes i den alfabetiske listen til høyre. De mest besøkte oppskriftene er i en liste helt nederst.

Pestobrød

 
2 baguetter eller pariserloff
1 glass pesto

Skjær skiver av baguetter så mye på skrå at skivene blir så store som mulig.
Legg dem på stekebrett.
Smør 1 ss pesto på hver skive og smør utover.

Stek ved 200 grader til brødet er varmt, pestoen er trukket ned og skorpene er blitt sprø (5-10 min).

Serveres som forrett, på tapasbord eller som fingermat sammen med velkomstdrikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar