Helt nøytrale kjøttboller.
500 g karbonadedeig
1 ts salt
1/2 ts pepper
vann til passe
Elt karbonadedeigen med salt. Tilsett pepper, og elt vann til deigen blir passe konsistens til å lage små kjøttboller.
Legg kjøttbollene på aluminiumsfolie på benken.
Varm margarin i en stekepanne (bruk gjerne melkefritt) og stek bollene på god varme. Rull på panna slik at bollene blir stekt hele veien rundt.
Legg kjøttbollene over i en langpanne etter steking. Hvis de ikke skal brukes med en gang må de kjøles ned raskt.
Kan serveres varme eller kalde på tapasbord, eller med fløtesaus til middag
For beskrivelse av fremgangsmåte se:
http://bestemormat.blogspot.no/2014/10/kjttboller-i-tomatsaus.html
http://bestemormat.blogspot.no/2014/10/kjttboller-i-tomatsaus.html
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar