2 ts karri
800 g svin indrefilet
litt salt
litt smør
2-3 bananer
5 dl matfløte
4 ss mango chutney
Sett stekovnen på 200 grader.
Tørk svinefileten godt.
Tørk svinefileten godt.
Strø på carry og litt salt og stek rundt hele i god varm stekepanne. Ha på litt salt.
Legg filetene på ei fjøl og skjær skiver nesten gjennom. Legg bananskiver inn i lommene.
Bland matfløte og mangochutny i ei ildfast form og legg svinefiletene oppi.Legg gjerne bananskiver i sausen også
Sett i steketermometer og stek ved 200 grader til kjernetemperatur 60 grader.
Serveres med kokt ris og en god salat.
Legg en skarp kniv og en stor skje på fatet slik at det blir lett å forsyne seg.
Legg en skarp kniv og en stor skje på fatet slik at det blir lett å forsyne seg.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar