Jeg har satt carbonara i hermetegn fordi det skal ikke være fløte i ekte carbonara. Vi liker at pastarettene har mer mer saus og gjør det på denne måten.
Kok 3-4 nøster tagliatelle eller 70 g spaghetti per person
Til 2 voksne:
150 - 200 g bacon (jeg kjøper et stykke og skjærer i små biter selv)
3 dl matfløte
ca 2 ss revet ost, gjerne parmesan
Kok spagetti etter anvisning på pakken.
Skjær opp bacon og stek på sterk varme.
Hell i fløte og la det småkoke til fløten tykner litt.
Strø på ost og la den smelte. Hvis sausen blir for tykk, ha i litt mer fløte.
Skjær opp bacon og stek på sterk varme.
Hell i fløte og la det småkoke til fløten tykner litt.
Strø på ost og la den smelte. Hvis sausen blir for tykk, ha i litt mer fløte.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar