Riv av aluminiumsfolie på 40x40 cm. I hver pakke legges:
2-3 ss creme fraiche
1 stor sjampinjong skjært i skiver
1 ts finkakket gressløk
200 g fiskefilet
1 revet gulrot
3-4 skiver med purre
1 ts sitronsaft
litt salt og pepper
Sett stekeovnen på 200 grader.
Legg alt i folien i den rekkefølgen det står. Mengden grønnsaker i pakkene kan økes. Samle hjørnene og brett sammen slik at åpningen blir på toppen.
Legg pakkene i langpanne.
Stekes i ca 30 - 40 min avhengig av fisketype og tykkelse. Hvis fisken er frossen må man regne ca 60 min.
Legg pakkene rett på tallerken. Serveres med kokte poteter. Kan gjerne spise med skje.
Velkommen
Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.
Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.
I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.
Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.
I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.
De siste 10 oppskriftene/innleggene ligger på forsiden. Alle oppskriftene finnes i den alfabetiske listen til høyre. De mest besøkte oppskriftene er i en liste helt nederst.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar