til 3-4 p.
400 g kyllingfilet
4 gulrøtter
1 paprika
2 gule løk
5 ss maisennamel
4 dl hønsebuljong
4 ss soyasaus
4 gulrøtter
1 paprika
2 gule løk
5 ss maisennamel
4 dl hønsebuljong
4 ss soyasaus
stekefett
ris
Skjær kyllingfilet i strimler. Skrell gulrøtter og skjær i tynne skiver. Skrell løk og del i små båter. Del paprika i biter.
Vend kylling i maisennasmel og fres i varm stekepanne med litt stekefett. Vend kjøttet slik at alt får stekeskorpe. Hell det over i en bolle.
Tilsett litt mer stekefett og ha grønnsakene i varm panne. Fres lett.
Hell i hønsebuljongen, la det småkoke noen minutter til grønnsakene er møre.
Smak til med soyasaus og server sammen med kokt ris.
Jeg brukte de grønnsakene jeg hadde i kjøleskapet. Grønn eller rød paprika ville gitt mer farge. Ellers er det godt med minimais, vannkastanjer, bønneskudd.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar