125 g margarin
2 dl sukker
2 egg
2 dl melk
4 dl hvetemel
1 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
1 Sett stekeovnen på 200 grader.
2 Finn fram alt du skal bruke.
3 Legg margarin på en tallerken, sett det i mikrobølgeovnen i 20 sek på 800 w. Da får det majoneskonsistens,
4 Ha margarin over i en bakebolle og tilsett sukker. Pisk det godt med en ballongvisp.
5. Pisk inn et egg om gangen.
Finest form på muffinsene blir det om man setter papirformene i et metallbrett. Papirformer fra ClasOhlson. Muffinsbrett kjøpte jeg her.
Legg papirformene i brettet og legg deigen i formene med to dessertskjeer slik at formene blir 2/3 full.
Settes på nederste rille i stekeovnen og stekes mellom 12 og 15 min. Steketiden er lengre enn jeg i utgangspunktet tenkte, men det skyldes at papirformene står i metallbrettet. Minimuffins i papirformer som står rett på et stekebrett skal ha kortere steketid.
Følg nøye med.
Løft muffinsene over på kakerist så fort som mulig.
Dette er så stor porsjon at metallbrettet må brukes en gang til
150 g margarin evnt melkefri Melange
ca 6 dl melis
2 ts bringebærpulver
150 g margarin evnt melkefri Melange
ca 6 dl melis
2 ts bringebærpulver
Pisk margarin med majoneskonsitens luftig.
Ha i bringebærpulver og pisk godt.
Sikt inn melis i porsjoner og pisk godt.
Smak evnt til med mer bringebærpulver.
Sett ønsket sprøytespiss i en sprøytepose og sett posen i en høyt målebeger. Da er det lettere å fylle posen med kremen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar