Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

De siste 10 oppskriftene/innleggene ligger på forsiden. Alle oppskriftene finnes i den alfabetiske listen til høyre. De mest besøkte oppskriftene er i en liste helt nederst.

Salatbar


I istedenfor å blande salater ferdig kan det være lurt at gjestene får ta det de selv liker. Når ingenting er blandet kan restene tømmes i separate plastposer og tåler å ligge til dagen etter.


finsnittet salat (isberg, hjertesalat, rossolollo og ruccula)
cherrytomater
slangeagurk i biter
paprika i biter,
kokt pasta, 
mais

Salatdressing
Basilikumsaus



Eller det kan settes opp som her. 

salta gresskar og pinjekerner

1 kommentar:

  1. Hei, Takk for inspirasjon hos deg :-) Titt gjerne inn og vinn lunsj for 2 samt glassblåsing hos Hadeland Glassverk :-) klem Siv :-)

    SvarSlett