Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

De siste 10 oppskriftene ligger på forsiden. Alle oppskriftene finnes i den alfabetiske listen til høyre. De mest besøkte oppskriftene er i en liste helt nederst.

Sopp- og grønnsakspanne

Denne grønnsaksblandingen ble til av det som var i kjøleskapet. 
4-5 store sopp
2 paprika (gul og orange)
I pk småtomater
 
Del opp alt i passe biter.
Fres sopp gylden i litt olje eller margarin
Tilsett paprika og fres det et par minutter før tomatene tilsettes. Tomatene skal bare bli varme - ikke sprekke.
 
Passer til mye  - vi spiste marinert kalkunfilet.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar