Jeg liker det godt når det er god plass til å sette opp maten og lett å lage et system.
I istedenfor å blande salater ferdig kan det være lurt at gjestene får ta det de selv liker. Når ingenting er blandet kan restene tømmes i separate plastposer og tåler å ligge til dagen etter.
Salatdressing
Basilikumsaus
Fenalår
Spekeskinke
Roastbiff
Marinert svinenakke
Eggerøre
Potetsalat
Ostepai
Varmrøkt laks
Varmrøkt fisk har en mer kokt konsistens enn kaldrøkt fisk, og den er utrolig saftig.
En hel side kan bestilles i fiskedisken i de store matbutikken, små biter av varmrøkt laks og ørret selges vakuumpakket.
Chilimarinert scampi
Frokostbrød og
foccacia
Kjøttboller
Kokte poteter
Fløtesaus
Handleliste:
1 okse indrefilet
1 svinenakke
1 side varmrøkt laks
2 kg ukokt scampi
40 egg
300 g spekeskinke
200 g fenalår
3 kg karbonadedeig
400 g bacon
4 lettrømme
4 lettmajones
1/2 kg margarin
1/2 kg Norvegia ost
5 dl matfløte
3 l kremfløte
1 pk pasta
|
30 poteter + 3 kg
2 løk
2 isbergsalat
2 ruccula
2 hjertesalat
4 pk cherrytomater
2 slangeagurk
5 paprika
3 bokser mais
1 vårløk
1 basilikum
1 purre
3 sitron
2 pk friske bringebær
400 g frosne bringebær
3 pk fransk dressing
rapsolje
1 kg hvetemel
sylteagurker
5 vaniljestang
gelatin
1 kg sukker
200 g kokesjokolade
1/2 kg melis
Hvetemel
grov sammalt hvete
gjær
1 pk Foccacia
|
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar