Det var resten av den kaldrøkte laksen fra romjulen buffet som ble utgangspunktet til forretten.
til 6 porsjoner:
6 skiver kaldrøkt laks
1 hjemmebakt rundstykke
litt smør
til 6 porsjoner:
6 skiver kaldrøkt laks
1 hjemmebakt rundstykke
litt smør
ostekremen:
2 skiver kaldrøkt laks
1 boks kremost nøytral 125 g
1 ss sitronsaft
2 ss finhakket dill
pepper, sukker
Jeg synes det både blir passe størrelse og form når jeg skjærer tynne skiver av hjemmebakte rundstykker.
Ha på et tynt lag med smør og stek de ved 200 grader i 4-5 min.
Skjær 2 skiver søkt laks i små biter (finhakk).
Rør sammen kremost og sitronsaft, til glatt blanding. Tilsett finhakket laks og dill og bland forsiktig. Smak til med pepper, og eventuelt mer dill/sitronsaft. Dillkremen kan lages noen timer før bruk og oppbevares i kjøleskapet.
Legg drøyt 1 ss dillkrem på skivene og pynt med lakseskive og dill.
2 skiver kaldrøkt laks
1 boks kremost nøytral 125 g
1 ss sitronsaft
2 ss finhakket dill
pepper, sukker
Jeg synes det både blir passe størrelse og form når jeg skjærer tynne skiver av hjemmebakte rundstykker.
Ha på et tynt lag med smør og stek de ved 200 grader i 4-5 min.
Skjær 2 skiver søkt laks i små biter (finhakk).
Rør sammen kremost og sitronsaft, til glatt blanding. Tilsett finhakket laks og dill og bland forsiktig. Smak til med pepper, og eventuelt mer dill/sitronsaft. Dillkremen kan lages noen timer før bruk og oppbevares i kjøleskapet.
Legg drøyt 1 ss dillkrem på skivene og pynt med lakseskive og dill.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar