Nok til 4 personer
4 porsjoner nykokt ris*
1 egg
4 kyllingfileter
280 gr bacon
2 bananer
3 dl fløte
1 ts karry
1,5 dl
sweet chili saus
Salt /
pepper
Peanøtter
Kok risen
og bland deretter inn et pisket egg. Dette fordeles i en smurt ildfast form.
Skjær kyllingen i biter som steikes. Ikke stek for lenge.
Skjær bacon i biter som steikes
og bland deretter inn et pisket egg. Dette fordeles i en smurt ildfast form.
Skjær kyllingen i biter som steikes. Ikke stek for lenge.
Skjær bacon i biter som steikes
Pisk fløten litt og bland den med krydderet og chilisausen. Helles over formen.
Strø salte peanøtter over. (Jeg serverte disse ved siden av. Det var flere små barn som skulle spise, og en av gjestene var allergisk. Det det må man tenke på.
Sett formen midt i ovnen på 200 grader i 18-20 minutter.
Serveres med en grøntsalat og en skål med mango. Det er godt med loff og smør til.
* I oppskriften jeg fikk sto det 2 pk Boil-in-bag til 4 personer. 1 pk boil-in-bag veier 120 g, så det ville bli 240 g. Vi var mange tilbords og jeg beregnet 50 g ris/person. Det holdt akkurat, og det var en del barn. Så 60 g ris/person er nok riktig mengde.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar