Det var mange oppskrifter på brokkolisalat å velge mellom da jeg søkte på internett. Jeg valgte denne fra Opplysningskontoret for frukt og grønt. Jeg valgte peanøtter istedenfor pinjekjerner og jeg finhakket rødløken.
1/2 rødløk1 dl rosiner
1 dl peanøtter
Saus:
3 dl creme fraïche
1 ts sukker
1/4 ts salt
1 ss friskpresset sitronsaus
Skrell stilken og skjær den i små terninger.
Finhakk rødløken
Ha brokkoli og løk over i en arbeidsbolle sammen med rosiner.
Finhakk peanøttene. Disse kan blandes i salaten hvis man er sikker på at ingen har nøtteallergi, ellers i en skål ved siden av.
Bland ingrediensene til sausen, og vend den forsiktig inn i salaten. Jeg laget ferdig både salaten og sausen dagen før den skulle spises, og blandet sammen like før måltidet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar