Mat
- Plukkselv salat, dressing, salatsaus
- Helstekt indrefilet av okse
- Helstekt indrefilet av svin
- Glasert persillerot
- Ostepai
- Chilimarinerte scampi. Aioli
- Varmrøkt ørret
- Focaccia
Forberedelser
dagen før
- Renskjær kjøttet, krydre med pepper, og fres rundt hele i tørr panne. Legg filetene på rist over stekeplate midt i stekeovnen på 90 grader. Stikk inn steketermometer og still det på 59 grader for oksekjøttet og 64 for svinekjøttet.
- Skjær opp og stek bacon
- riv ost
- lage pannacotta og bærsaus
- Lag paideigen og stek den.
samme dag
- Lag marinaden til scampi
- Lage "aioli".
- Skyll tomater i kaldt vann og legg i serveringsskål.
- Rense, skjære opp, forvelle og glasere persillerot. Avkjøles.
- Fylle paiskallet med bacon, purre og ost. Bland egg og fløte (helles over rett før steking)
- Lag salatsaus. Settes kaldt.
- Sett deigen til foccacia ca kl 13.00
- Skjære opp paprika til salat. Legges i serveringsfat og settes kaldt.
- Bake ut foccacia.
- Skjære opp kjøtt og anrette.
- Skjære opp grønt til salatfat.
- Steke foccatia kl 15.30
- Ostepai i stekeovnen kl 16.00
- Steke scampi rett før servering. Varme opp persillerot.
Innspirerende og fin blogg.
SvarSlettHar du oppskrift på Aioli og Foccacia:)
Det så skikkelig godt ut!!!
SvarSlett