





|
Lørdag/søndag |
Dekke bordet |
|
mandag |
Vaske kjøkken |
|
tirsdag |
Rengjøring Kjøpe
eplemost og blomster |
|
onsdag |
Steke parmseanstenger og burgerbrødLage små burgere. Rigge under låvebrua |
|
Torsdag |
Innkjøp Lage iskaker |
|
Fredag |
rengjøring |
|
|
Ta opp
jordskokk |
|
|
Plukke pærer |
|
|
Ta opp rabarbrasaft |
|
|
|
|
|
jordskokkschips |
|
|
|
|
Lørdag |
Koke kraft |
|
|
rabarbrasirup |
|
|
Steke kjøtt |
|
|
Lage saus |
|
|
Tine
kamskjell |
|
|
Skjære ost |
|
|
Steke bacon |
|
|
appelsinsaus |
|
|
|
|
|
Pærekompott |
|
|
Rense
jordskokk |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jordskokkpure |
|
|
poteter |
|
|
Vaske
utemøbler, pynte |
|
|
|
|
16.50 |
Ta ut glass. |
|
|
|
|
|
Varme
parmesanstenger. Servere |
| hvetemel 1 fl soyasaus 2 rapsolje aluminiumsfolie tørkeruller 1zalo pinjekjerner pistasjkerner 4 melis 1 kg sukker 1 fl hvitvin 2 håndsåpe kaffe te melkesjokolade |
64 kamskjell 1,2 g bacon 4 kg oksehaler 6 kg okse indrefilet 600 g ost x 3 1,2 kg bacon 400 g kjøttdeig ketchup |
| 2 l appelsin juice 500 g smør 12 egg 1 l H-melk parmesan 1/2 kg norvegia fløte |
5 kg poteter gulrøtter 4 løk 2 sellerirot 2 persillerot 4 p ruccula brokkoli 2 potter basilikum fersk ingefær sitron |
|
|
Tenne lys på bordet |
|
17.45 |
Gjestene kommer inn. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gå til bords ønsker velkommen Åshild presenterer drikke og 1 rett. |
|
|
Skjenke drikke + sette inn vannflasker |
|
|
|
|
Forrett |
Varme
appelsinsaus, pisk, ha i bacon Steke
kamskjell. Legg ruccula på
tall Anrett kamskjell og saus |
|
|
Ta ut tallerken |
|
|
Foreldre |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Presentere hovedrett. Jordskokk dyrket her. |
|
Hovedrett |
Kok opp saus. Varme jordskokkpure, varme Varme kjøtt Brokkoli Pynt med timian |
|
|
Flere taler Ta ut tallerken |
|
|
Presentere ost. Både pærer og rabarbra fra egen hage |
|
Ost |
Anrette ost + pærekompott Hell over rabarbrasirup rett før servering |
|
|
Besteforeldre holder tale Ta ut tallerkner |
|
|
Koke kaffe |
|
|
Presentere dessert. Bringebær dyrket her. |
|
Dessert |
Ta ut is fra fryser minst 10 min før. Skjær i kakestykker Smelte sjokolade + ringle over Legge på bær |
|
|
Bære inn kaffekopper, Fløtemugge, sukkerkopp |
|
|
Takk for maten |
|
|
Vi trenger 20 minutter for rydding av bordene før kaker og kaffe. |
Riktig hyggelig synes jeg det var blitt i utestua vår.
Det var biff som var bestilt, men jeg fant ut at vi måtte ha en ordentlig middag. Jeg hadde ikke noe ansvar for drikke, men det var både lyst og mørkt øl.