10 porsjoner
Bringebærsorbet
500 g bringebær2,5 dl melis
Vaniljeis
3 hele egg
1,5 dl sukker
4 dl fløte
3 ss vaniljesukker feks Jacobs
Pynt
2-3 Smash-sjokolade/porsjon
Hvelv isen på ei fjøl, ta av plasten og del i tykke skiver. Legg på tallerken og pynt med sjokolade.
Kjør bringebær og melis i matmølle.
Pisk eggedosis.
Pisk krem.
Rør litt og litt av eggedosisen inn i kremen.
Kle en brødform med plast.
For å få vaniljeis lagvis med sorbet bør vaniljeisen få fryse litt før bærsausen ringles over. Bærsausen er tyngre og jeg opplevde at den sank til bunnen.
Sett i frys minst 4 timer før servering og helst dagen før.
Hakk sjokoladen lett med en kniv.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar