2 store kyllingfileter
3 ss hvetemel1 ts salt
1/2 ts pepper
2 egg
2 ss sesamfrø
3 ss tørket brødrasp
Ha egg i en dyp tallerken og pisk de sammen.
Dette ble faktisk nok til 4 personer.
Skjær kyllingfiletene langsetter i tre tynne skiver.
Ha hvetemel, salt og pepper i en plaspose. Legg kyllingskivene i og vend på posen slik at alle skivene får et jevnt mellag.
Bland brødrasp og sesamfrø i en annen dyp tallerken.
Bruk en matpinsett og vend kyllingskivene - først i egg og så i brød.
Legg kyllingskivene på en tallerken fram til steking.
For å oppnå et sprøtt resultat nå det være rikelig med stekefett i panna. Jeg stekte halvparten med Melange og halvparten med rapsolje. Smaksmessig misliker jeg den fremtredende oljesmaken, og foretrekker derfor Melange.
Stekes ved ganske høy temperatur ca 2 min på hver side.
Serveres for eksempel med kokt ris og sursøtsaus.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar