Nok til 6
300 g bacon
6 salsicca (Italienske pølser)
6 delikatesseløk
1 hvitløk
2 boks hermetiske tomater
5 vårløk
2 l buljong eller kraft
460 g hvite bønner (2 pakke)
4 dl ukokt pasta
litt parmesan
Sett på vann til koking av pasta.
Skjær baconskiver i strimler. Stek det på relativt høy varme. Ha det over i en gryte.
Skjær pølsene i tynne skiver. Stekes. Has i gryta. De italienske pølsene inneholder fenikkel, noen synes det gir en god smak i suppen - andre bør velge en annen type pølse.
Kok pasta.
Del løken i to og skjær skiver. Freses mør. Ha i knust hvitløk helt på slutten. Has i gryta.
Rens og del gulrøtter i halve skiver. Freses i margarin.
Skjær vårløk i skiver og ha i på slutten av steketiden. Has i gryta.
Mål opp kraft og ha i. Jeg brukte 8 ts Maggi suppebuljong til 2 l vann.
Ha i hermetiske tomater.
Suppa må småkoke 15-20 minutter.
Skyll bønnene godt og ha de i.
Hell av vannet på pasta, og ha den i gryta.
Kok opp og server.
Serveres med hjemmebakte rundstykker til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar