1 skive sellerirot
3 fedd hvitløk
1 paprika
1 ts timian
1 ts paprikapulver
1 ts pepper
1 ts løkpulver
1 ts hvitløkspulver
1 ts hvitløkspulver
1 ts salt
2 ts persille
4 ss maizena
2-3 ss rapsolje
Finhakk løken.
Riv selleriroten.
Skjær paprika i små biter.
Press hvitløken.
Ha litt olje i en panne og fres grønnsakene til de er myke.
Kjør kikerter i matmølle til erten er findelt, men ikke purè. hell de over i en arbeidsbolle.
Ha grønnsakene i matmølla og del i mindre biter.
Ha det over i en bolle.
Tilsett krydderet, maizena og olje. Kna alt godt sammen og sett bollen i kjøleskapet i 30 minutter.
2 ts persille
4 ss maizena
2-3 ss rapsolje
Finhakk løken.
Riv selleriroten.
Skjær paprika i små biter.
Press hvitløken.
Ha litt olje i en panne og fres grønnsakene til de er myke.
Kjør kikerter i matmølle til erten er findelt, men ikke purè. hell de over i en arbeidsbolle.
Ha grønnsakene i matmølla og del i mindre biter.
Ha det over i en bolle.
Tilsett krydderet, maizena og olje. Kna alt godt sammen og sett bollen i kjøleskapet i 30 minutter.
Ta en neve røre i hånda (fukt hendene) og trykk den litt flat.
Stekes i rapsolje eller melkefri margarin ca til de får brun og litt sprø skorpe.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar