Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

De siste 10 oppskriftene ligger på forsiden. Alle oppskriftene finnes i den alfabetiske listen til høyre. De mest besøkte oppskriftene er i en liste helt nederst.

Indisk middag 13. mars

Å bytte arbeidskraft er kjempesmart. Jeg lager mat, denne gangen sammen med ei niese, og får hjelp til de nær sagt uendelig prosjektene på gården. Jeg var lenge sikker på at jeg hadde tatt meg vann over hodet. Indisk mat hadde jeg ikke laget før. Løsningen ble et par testmiddager. Dette er den første med inviterte gjester.

Bordet ble også forsøkt dekket litt Østen-inspirert med brun blank duk, lys i gull, rust og brunt. Brune servietter.
ferdigkjøpt mango chutneyIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar