Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

De siste 10 oppskriftene ligger på forsiden. Alle oppskriftene finnes i den alfabetiske listen til høyre. De mest besøkte oppskriftene er i en liste helt nederst.

Gul babyshower

Jeg hadde vel ikke trodd at jeg noensinne skulle være med på å stelle istand en babyshower, men da datteren ba om hjelp for å kunne overraske ei god venninne så fikk jeg gjort det også.

Gult er den vordende mors yndlingsfarge, dessuten vet de ikke hvilket kjønn som kommer. Min datter har vært i min kjeller for å finne fat og boller som ville passe på bordene.

 Først var det lunsj med ostpai, kjøttboller i tomatsaus, chorizopølse, stekte poteter og salat.

Så var det kaker og kaffe. I tillegg til hvetesnitter og gluten- og melkefri snickerskake, så var det cupcakes og makroner i riktige farger. Jeg har alltid ment at makroner er oppskrytt, men det var før jeg fikk smake disse. Helt fantastisk sprø og seige inni, og med et helt vidunderlig fyll.


   
  
Bordet var selvsagt også dekket i de samme fargene. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar