1 kg urensa reker, scampi
2 dl creme fraiche
1 dl majones
Ca. 1 dl finhakket dill
Salt - pepper
Noen dråper presset citron
Dill til pynt
Jeg kommer til å piske creme fraiche stiv neste gang jeg lager dette. Jeg synes at sausen ble for tynn.
Rør sammen creme fraiche, majones,
Rør sammen creme fraiche, majones,
Finnhakk dill og rør.
Smak til med salt, pepper, sukker og presset sitron.
Del opp rekene og ha dem i en stor bolle. Tilsett majonessausen litt etter litt. Sausen skal bare dekke rekene.
La blandingen stå kaldt.
Smak til med salt, pepper, sukker og presset sitron.
Del opp rekene og ha dem i en stor bolle. Tilsett majonessausen litt etter litt. Sausen skal bare dekke rekene.
La blandingen stå kaldt.
Skjær pariserloff eller baguetter på skrå. Legg dem på en stekeplate. Legg en skive meierismør på hver. Stekes ved 200 grader i ca 5 min - til sprø utvendig, men saftig i midten. La de avkjøles litt.
Legg en god spiseskje med skagenrøre på hver skive og pynt med dill.
Jeg hadde kjøpt sort kaviar for å legge på toppen, men glemte det helt bort.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar