400 g svin indrefilet
4 store sjampinjonger
8 sukkererter
8 minimais
1 rød paprika
6 middels store poteter
2 "snadderløk"
Vask potetene og skjær dem i 5 mm tykke skiver med skallet på. Legg potetene i et ildfast fat. Ringle over rapsolje og strø på 1/2 ts Maggi suppebuljong. Sett to snadderløk i den ene enden av forma. Stekes ved 220 grader i ca 45 minutter eller til potetene er møre og gyldne.
Tørk godt av svinefilet og ha på pepper. Stekes i varm pannen på begge sider. Ha i soppskiver og la dem steke med.
Stikk steketermometer inn i kjøttet og reduser varmen. Jeg tar kjøttet ut av stekepanna når det har kjernetemperatur 50 grader. Mange synes det er for lite på svinekjøtt, men ikke la det bli mer enn 62 grader. Ta kjøttet ut av panna. Strø på litt salt og pakk det inn i aluminiumsfolie.
Skjær paprika i biter og tilsett alle grønnsakene i stekepanna. Øk varmen litt og vend grønnsakene slik at de blir varme.
Skjær svinefilet i tykke skiver og legg på toppen av panna før servering.
Jeg laget ingen saus til, men brukte en kald salatsaus på.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar