Det var min mor som inviterte, og med barn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn blir vi 33 tilbords. Selv om det fortsatt var august, så var det kommet et mer høstlig drag. Jeg valgte derfor å bruke bungunder som farge, og det ble lyng på bordene.
Til kakebordet hadde mange tatt med kaker.
Arbeidsplan
Onsdag- Innkjøp
- Legge ribbe til tining
- Dekke bordet
Torsdag
- Koke ribbe og legge i kjøleskapet
- Finne fram serveringsfat
Fredag
- Kjøpe blomster
- Skjære ribbe i serveringsbiter og lage glaze
- ta karbonader fra frys
Lørdag
- snitte paprika, avokado, salat, mango (legges i plastposer eller bokser)
- dele poteter
- vaske tomater
- dyppe ribbebiter i glaze og legge i langpanne
14.45 - 15.30: steke ribbe under grill og varme karbonader
14.30: Sette opp salatbar
15.00: steke videre på poteter.
15.00: Gjestene kommer
15.30: Vi går tilbords
Innkjøp
11 kg ribbe 1600 g kjøttdeig |
9 kg poteter 500 g fersk ingefær 1,5 kg druer 3 mango 1,5 kg cherrytomater 1,5 kg løk 1 vannmelon 1 pk ruccula 1 pk romano mix 3 isbergsalat 6 små avokado 9 spisspaprika 1 pk vårløk 1 potte basilikum |
2 fl glutenfri soyasaus 1 boks grønnsaksbuljong 2 pk timian 500 g brunt sukker 1 ketchup 1 fl rapsolje flytende honning |
4 lettrømme 4 salatost 4 pk lettmajones |
9 l eplemost 8x1,5 l brus |
Servietter 9 lyng |
Pris: 182/person
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar