Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

De siste 10 oppskriftene ligger på forsiden. Alle oppskriftene finnes i den alfabetiske listen til høyre. De mest besøkte oppskriftene er i en liste helt nederst.

Kollegalunsj 19.juni 2017

Til junilunsjen brukte jeg grønne duker og svakt synrinfarga lys og servietter. Blomstene hadde jeg hentet ute i bedet, nydelig Akeleier som passet helt perfekt i fargen.

Med åpne dører og trekk inn på bordet er det aller lureste å bruke lyslykter. Da beskyttes lysene og de renner ikke så mye.Jeg glemte å ta bilde av maten, men buffeten inneholdt:

Salatbar: snittet isberg, paprika, tomater, fetaost, dressing og rømmesaus
Oksefilet
Timianpoteter
Dadler med bacon
Kjøttboller i tomatsaus
Varmrøkt laks
Spekeskinke og asparges
Foccacia

Dessert: Bringebærparfait 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar