Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

De siste 10 oppskriftene ligger på forsiden. Alle oppskriftene finnes i den alfabetiske listen til høyre. De mest besøkte oppskriftene er i en liste helt nederst.

Nyttårsmiddag

Selv om det fortsatt er masse julepynt i huset så forsøker jeg alltid å dekke litt mindre "julete" om jeg inviterer til middag nyttårsaften eller 1.nyttårsdag. Denne gangen ble det ubleket linduk, kubbelys i gull og en flott hvit hortensia.
Kaldrøkt laks med dillkrem og toast 
(oppskrift kommer)

Hvitvin: Dr. Loosen's Riesling

Rødvin: Falling feather
Dronning Maud fromasj

















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar