Hjemmelaget fiskegrateng er noe helt annet enn den kjøpte. Man kan bruke fiskerester, koke litt frossen fisk eller bruke fiskeboller.
Nok til 4 personer
1 l vann
Nok til 4 personer
1 l vann
1 dl makaroni (blir 3 dl kokt)
½ ts salt
50 g margarin
4 ss hvetemel
5 dl melk
2 egg
2 Kok makaroni etter anvisning på pakka.
3 Smelt margarin, rør i hvetemel og lag fin jevning.
4 Hell i 2 dl av væska, rør godt og kok opp. Spe med resten av melka litt etter litt.
6 Avkjøl sausen litt og rør inn eggene.Egentlig skulle eggehvittene vært stivpisket, da blir fiskegratengen litt luftigere. Jeg synes at dette blir like bra, og mye enklere.
8 Strø over strøkavring og evnt. litt revet ost.
stekes på nederste rille i 45 minutterServeres med kokte poteter og råkost
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar