Når det kommer 10-12 synes jeg det er hyggelig å ta imot på kjøkkenet. Da kan jeg gjøre ferdig det siste, mens vi tar en velkomstdrikk.
Denne er alkoholfri: 1 flaske eplegløgg fra IKEA og 2 flasker Plomme- og eplegløgg fra Egge gård ble varmet opp og servert sammen med rosiner og hakka mandler.
Ellers i året vil det selvsagt passe med musserende vin eller eplesider.
Vi var 13 personer til bords.
Forretten var toast med Skagenrøre
Hovedretten var Biff Wellington med glaserte poteter, blomkål-og sellirirotpurè, gulrøtter, rosenkål og rødvinssaus.
Desserten var sandkake med krem og jordbær.
Som alternativ vil jeg foreslå Bringebærterte.
Borddekking:
Hvite duker
Hvite kubbelys i glassvaser og telys
Servietter i sølv
Bordpynt: små stofftrær i sølv, gull, hvitt og grått.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar